L’artista

Enric Colldecarrera

Olot, 1961. Pintor expressionista abstracte. Membre  d “Atelier Art Galery” i membre de l’Associació Artística Mestral. Autodidacta encara que vaig cursar estudis en la meva infància a Belles Arts d’Olot , Belles Arts de Sant Joan les Fonts i l`Escola d’Art Da Vinci  (Barcelona).

Després d’un llarg període sense pintar m´incorporo al fet creatiu molt activament inspirat i influenciat pels coneixements adoptats dels expressionistes abstractes de principis del segle XX, sobretot per l’obra de Jackson Pollock. Representa el punt de partida quan inicio l’etapa investigant combinacions de colors i superposicions de materials utilitzant el mètode “dripping”.

Cerco l’harmonia i bellesa en el llenguatge de l’abstracció. Cercant la bellesa ,amb sento amb  l`ànima viva .Pinto obres de gran dimensió, on el color, pren plena autonomia fins a convertir-se en element essencial que estableix la comunicació entre l’obra i l’espectador.

Penso que: “la pintura és una idea de colors”, “Pintar un quadre de grans dimensions és situar-se dins el quadre” i que “Algunes obres condueixen a la dispersió i a l’infinit” . Sempre dic que “quan pinto no penso, sento.